Начальник Волинської митниці про «Анатомію кордону»: завжди готові до діалогу

Начальник Волинської митниці про «Анатомію кордону»: завжди готові до діалогу

Впродовж минулого тижня у сервісних зонах міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг» на Волині працювали групи соціологів громадської організації «Європа без бар’єрів».

Про це повідомляє прес-служба ДФС області. 

Соціологи проводили анонімне анкетування громадян у рамках проекту «Анатомія кордону», який фінансується міжнародним фондом «Відродження».

Мета проекту – вивчення змін у сфері управління кордонами після візової лібералізації з Європейським Союзом та запровадження нових правил.

Регіональний координатор Віктор Вальчук, підбиваючи підсумки «польового етапу» всеукраїнського дослідження, відзначив конструктивну взаємодію громадської організації з прикордонниками та митниками Волині.

Коментуючи цю співпрацю, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький наголосив, що очолювана ним установа завжди готова до діалогу з громадськими інституціями задля позитивних зрушень.

Посадовець вітає ініціативи, спрямовані на виявлення та усунення проблем, з якими стикаються громадяни під час перетину кордону і намагатиметься впровадити рекомендації, які будуть сформовані експертами міжнародного проекту «Анатомія кордону».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які професії в Україні - найоплачуваніші?
Наступна новина На волинському кордоні в іномарці виявили 1,8 кілограмів бурштину. ФОТО
Останні новини
Схожі новини