«Найкраще, що можна збудувати на Замковій площі, - пристойний готель», - Ігор Поліщук

«Найкраще, що можна збудувати на Замковій площі, - пристойний готель», - Ігор Поліщук

У Луцьку у будинок на вулиці Кафедральній, 4, де розміщувався центр національно-патріотичного виховання, інспекція з контролю якості лікарських засобів, бюро судово-медичної експертизи, планують зробити готель.

Про це розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук у інтерв’ю Першому.

«Ми маємо серйозні плани на зміни в Старому місті. На Кафедральній, 4, де був гостинний двір колись, готуються робити готель. Є люди, які можуть навести порядок на Кафедральній, 13 та на Драгоманова, 15. На Плитниці,7 теж є інвестор, який готовий звести там щось пристойне. Найкраще, що, на мою думку, можна збудувати на Замковій площі, - пристойний готель. Готель з рестораном чи без нього. Замість цих жахливих гаражів. Бо наразі людям справді немає що робити в Старому місті. Наступного року ми плануємо реконструювати площу Ринок, яка перетворилася в парковку, і реконструювати вулицю Драгоманова», – повідомив міський голова.

Нагадаємо, щонайменше на ремонт приміщення потрібно буде витратити 25 мільйонів гривень. Будинок виставили на інвестиційний конкурс.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за минулу добу виявили 340 хворих на коронавірус. Де саме
Наступна новина У Смідинській громаді взялися за системне вирішення еко-проблем
Останні новини
Схожі новини