«Наказу про звільнення не бачив». Очільник волинської екоінспекції повернувся на роботу

«Наказу про звільнення не бачив». Очільник волинської екоінспекції повернувся на роботу

Начальник Держекоінспекції на Волині Олександр Кралюк повернувся на роботу після 3-місячного лікарняного.

При цьому посадовець запевняє, що не знає про наміри його звільнити.

Нагадаємо, 30 березня 2021 року лучани поскаржились на гучну вечірку в офісі Держекоінспекції на Волині. Згодом стало відомо, що керівник Держекоінспекції Андрій Мальований викликав Олександра Кралюка до Києва для пояснень, однак той не приїхав, бо знаходиться на лікарняному.

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня, однак і тоді він не приїхав через ту ж причину. 22 червня у відповіді на запит журналіста «Першого» в Держекоінспекції повідомили, що Олександр Кралюк буде звільнений у перший день після виходу на роботу. Відповідний наказ ухвалив голова служби 31 травня.

При цьому у коментарі «Першому» Олександр Кралюк запевнив, що повернувся на роботу 30 червня і наказу про звільнення не бачив.

«Я ознайомився з іншим наказом в секторі управління персоналом. Там не йдеться про звільнення. Він – про попередження. Документ за підписом керівника Держекоінспекції Андрія Мальованого. А хто вам що повідомляв, я не знаю», - сказав посадовець.

Причину такого довгого перебування на лікарняному Олександр Кралюк називати відмовився, але розповів, що одужав не повністю, а «наскільки це можливо».

Також чиновник сказав, що не знає, про яку вечірку в офісі установи йде мова.

«Хто був на цій вечірці? Де вона була? До мене жоден лучанин зі скаргами не приходив і не телефонував. Я ні в яких вечірках участі не брав, тому які питання до мене? Мій лікарняний з цим не пов’язаний – він пов’язаний зі станом мого здоров’я», - сказав Олександр Кралюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли у Маневицькій громаді виключатимуть світло
Наступна новина У Луцьку в Центральному парку облаштували фан-зону для перегляду матчів Євро-2020
Останні новини
Схожі новини