Очільника волинської екоінспекції не можуть покарати за «дискотеку», поки він на лікарняному

Очільника волинської екоінспекції не можуть покарати за «дискотеку», поки він на лікарняному

Керівництво Державної екологічної інспекції вдруге викликало на зустріч очільника волинського управління Олександра Кралюка через гучну вечірку в офісі.

Про це йдеться у відповіді на запит «Першого».

Нагадаємо, 30 березня лучани поскаржилися на гучну музику після 22-ої години з офісу Держекоінспекції на Волині. Після цього очільника установи Олександра Кралюка викликали до Києва, однак він не поїхав, бо був на лікарняному.

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня. Чи відбулася зустріч – наразі невідомо.

«На даний час стосовно начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області КРАЛЮКА Олександра Олександровича відкрито дисциплінарне провадження», - йдеться у відповіді на запит.

Результатів службової перевірки ще немає. Дисциплінарне стягнення не можна застосовувати під час відсутності службовця через тимчасову непрацездатність, - запевняють у Держекоінспекції.

«Спілкування з керівником Державної екологічної інспекції у Волинській області не відбувається у зв’язку з неявкою останнього для надання пояснень; дисциплінарні та кадрові рішення буде прийнято по завершенню перевірки та дисциплінарного провадження», - йдеться у документі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Приватні виші вперше навчатимуть «на державному»
Наступна новина «Червона» зона зменшується. Ще дві області з 1 травня стануть «жовтими»
Останні новини
Схожі новини