Керівника волинської екоінспекції звільняють після скандальної «дискотеки»

Керівника волинської екоінспекції звільняють після скандальної «дискотеки»
Фото Район.in.ua

Керівника Держекоінспекції у Волинській області Олександра Кралюка звільнять з посади, як тільки він вийде з лікарняного. Посадовець – у статусі тимчасово непрацездатного з 1 квітня, відколи стало відомо про гучні святкування в офісі установи.

Про це «Першому» відповіли на запит в Держекоінспекції України.

Нагадаємо, 30 березня 2021 року лучани поскаржились на гучну вечірку в офісі Держекоінспекції на Волині. Згодом стало відомо, що керівник Держекоінспекції Андрій Мальований викликав Олександра Кралюка до Києва для пояснень, однак той не приїхав, бо знаходиться на лікарняному.

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня, однак і тоді він не приїхав через ту ж причину.

Наразі прийнято рішення про звільнення Олександра Кралюка з посади, - повідомили у відповіді на запит журналіста «Першого». Відповідний наказ ухвалив голова служби 31 травня, однак він вступає у дію після виходу Олександра Кралюка на роботу. Посадовець перебуває на лікарняному з 1 квітня і дотепер.

Також у листі за підписом Андрія Мальованого йдеться про те, що підставою для звільнення стали результати перевірки, в якій Олександр Кралюк участі не брав.

Зауважимо, 4 червня у коментарі «Волинським новинам» Олександр Кралюк назвав своє звільнення безпідставним. Він запевнив, що подасть до суду, якщо наказ набере чинності. Про причини такого довгого лікарняного він не повідомляв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під час руху загорілася автівка. В салоні була жінка з дитиною
Наступна новина Волинські плавці здобули дві медалі на чемпіонаті України
Останні новини
Схожі новини