Нарешті обласну раду почули, дороги будуть

Нарешті обласну раду почули, дороги будуть

Нарешті позиція депутатів обласної ради щодо розподілу коштів на ремонт доріг області почута!

Перше, на що апелювала Волинська обласна рада - це те, що не можна формувати список доріг без сесійних рішень органів місцевого самоврядування області і без долучення до цього процесу депутатів обласної ради! Друга позиція. Обласна рада зібрала і систематизувала інформацію від місцевих рад щодо їх бачення і першочергових об’єктів дорожньої інфраструктури, які потрібно фінансувати та передала департаменту інфраструктури.
Третя теза. Тимчасова комісія рекомендувала департаменту інфраструктури і туризму за участю профільної комісії облради розробити Програму розвитку автомобільних доріг Волині на три роки, в основу якої ляжуть пропозиції усіх місцевих рад Волинської області!
І останнє. Завдяки спільній роботі усі конструктивні пропозиції депутатів були підтримані представниками ВОДА комісія рекомендувала обласній раді підтримати і передати кошти державної субвенції із департаменту фінансів ОДА департаменту інфраструктури, що дасть старт ремонту місцевих доріг області!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Луцьку: кросовер протаранив «Опель»і двічі перекрутився. ФОТО
Наступна новина Україна не допомогла волинянці, яка втратила руку в Польщі
Останні новини
Схожі новини