Назвали 10 найяскравіших весіль волинян 2018-го

Назвали 10 найяскравіших весіль волинян 2018-го
Одруження, що запам'яталися волинянам. Фото - Рівне 1

 

Наприкінці року ЗМІ назвали топ-10 знакових одружень 2018-го.

Публікація з’явилася на шпальтах видання Волинь24.

1. У селі Черемошне Ковельського району одружилася незвичайна пара: Тетяні – 64, Руслану – 40.

Наречені запросили на святкування 70 гостей. Родичі розповідають, що порадіти за закоханих змогли далеко не всі. Комусь завадила заздрість, комусь – стереотипи. Руслан та Тетяна на такі розмови не зважають та щиро люблять одне одного.

2. Вийшла заміж донька екс-очільника Луцька Богдана Шиби – Леся. Весілля святкували поблизу Львова, де дівчина познайомилася з майбутнім чоловіком. Обранець Лесі Шиби – родом з Івано-Франківська, працює в сфері ІТ.

3. Луцька режисерка Вікторія Поліщук стала законною дружиною Сергія Федчука.


Сергій освідчився Вікторії у липні цього року. Радісною звісткою поділилася подруга нареченої Галина Падалко.

4. У 2018 році також побралися волинська волонтерка Ольга Валянік та ветеран АТО, «азовець» Олексій Кушнєр.



На церемонію, яка відбулась у луцькому ЦНАПі, зібралися десятки їхніх друзів, аби вітати із цим особливим днем. Перед входом до приміщення актори театру «Гармидер», де грає Валянік, влаштували для пари міні-театралізоване дійство з кольоровими димовими шашками, янголами та пелюстками троянд. 

5. Євгенія Феофілівна і Петро Йосипович прожили разом 26 років, та все не вистачало часу, як це часто трапляється, прийти до РАЦСУ. Жінці – 88 років, чоловіку – 84. У супроводі сина Петра та друзів пара вирішила цьогоріч офіційно оформити шлюб.

 

6. На рушничок щастя стали захисники з 14-ї окремої механізованої бригади молодший сержант Ігор Моторко та солдат Ангеліна Рубашкіна.

Як і на справжньому весіллі, були квіти, обручки, щирі вітання від найближчих друзів і побратимів, щасливі посмішки, перший поцілунок молодих у якості подружжя. Одразу після церемонії одруження молодята повернулися до виконання своїх службових обов’язків. 

7. Свої стосунки узаконили Ольга Столярчук та Петро Сорока. Ці двоє людей проживають у Луцькому геріатричному пансіонаті.

За словами директора пансіонату Алли Гнатюк, Ольга та Петро давно планували одружитися, але весілля довелось перенести через смерть матері нареченого.

8. Змінивши військову форму на синю й жовту вишиванки, на передовій одружилися військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади Надія та Іван.

«Відколи ми разом, життя стало іншим, його для мене змінила Надя, бо таких, як вона, більше не існує. У ній є все – краса, жіночність, сила, вміння підтримати в потрібну мить. І головне – вона моя! Тепер назавжди!" – захоплено розповів наречений.

9. Волонтер Корпусу Миру США Бенні Венгі одружився з ковельчанкою Олександрою Кондрацькою. Щасливі молодята повідомили про це на своїх сторінках у «Фейсбуці».

10. Луцький активіст, голова волинського осередку ГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук одружився з лучанкою Оленою Зварич. Друзі та знайомі привітали новостворену сім'ю і побажали любові, достатку та благополуччя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тоня Матвієнко виступила із концертом у селі біля Луцька. ФОТО
Наступна новина Лучани вшанували пам'ять В'ячеслава Чорновола. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини