Назвали найбільш шкідливий сніданок

Назвали найбільш шкідливий сніданок

Фахівці склали список продуктів, які не рекомендують вживати вранці на порожній шлунок.

Про це повідомляє Радіо Максимум. 

Найшкідливіший сніданок, на думку вчених, містить гострі і копчені продукти, які багато людей охоче їдять вранці. Мова, зокрема, йде про продукцію з переробленого м'яса, яку часто використовують для бутербродів.

Читати також: Що не можна давати дітям на сніданок

Чому не варто пити натщесерце свіжовичавлені соки? Майже у всіх цих соках є кислоти, що стимулюють вироблення травних ферментів. Але якщо в шлунку немає їжі, то дія таких ферментів може викликати нудоту, пронос, газоутворення.

Також, до речі, не варто захоплюватися питвом води з лимоном натщесерце, такий експеримент може призвести до опіків стравоходу. Крім того сніданок не повинен містити десертів. З'їдені на порожній шлунок, вони спровокують викид в кров відразу великої кількості інсуліну. Регулярно починаючи свій перший прийом їжі з чогось солоденького, ви розгойдуєте свою підшлункову залозу і підвищуєте ризик діабету.

Крім того не потрібно на голодний шлунок пити каву − цей напій стимулює вироблення соляної кислоти, що подразнює стінки шлунка.

Читати також: Шкідливий сніданок: 7 заборонених продуктів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 1 серпня
Наступна новина Графік відключення світла на Волині 1 серпня
Останні новини
Схожі новини