Що не можна давати дітям на сніданок

Що не можна давати дітям на сніданок
джерело фото: www.fertileground.com.au

Нерідко мами збирають дитину у садочок чи школу і готують їм сніданок нашвидкуруч. Проте смажені тости чи сухі сніданки не принесуть жодної користі для малюка.

Не варто давати дитині сухі сніданки, – пише канал 24 із посиланням Наша Мама.

Попри те, що це швидко і смачно, у цьому продукті міститься велика кількість цукру і мало клітковини. Спробуйте замінити це омлетом із овочами.

Цитрусові подразнюють шлунок, а натщесерце їх пити ще більш небезпечно. Не давайте дитині соки зранку, замініть це трав’яним чаєм.

Фрукти та овочі не можуть бути самостійним сніданок для малечі, деякі з них можуть утворити шлунковий камінь. Спробуйте приготувати овочевий суп.

Кисломолочні напої зранку не те, що шкідливі, швидше за все, не принесуть жодної користі. Давати йогурт малюку потрібно за півгодини після сніданку.

Велику кількість інсуліну здатні викликати шкідливі вуглеводи, що містяться у хлібі. Надлишок інсуліну сприяє відкладенню жиру. Натомість дайте дитині натуральні батончики з сухофруктів, меду і злаків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Світязькі замальовки: лучанин показав перлинку Полісся. ФОТО
Наступна новина ПриватБанк компенсує вартість авіаквитків у разі затримки рейсів
Останні новини
Схожі новини