Назвали ще одну користь від пробіжки

Назвали ще одну користь від пробіжки
фото з допису Facebook

15-річні спостереження науковців за групою з 55 тисяч людей засвідчили, що регулярні пробіжки продовжують життя на три роки.

Про це у Facebook написала в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, – пише канал 24.

Вона пояснила, що біг дає потрібні для здоров’я серця кардіонавантаження.

«Не обов’язково пробігати довгі кілометри. Мінімальна корисна доза фізичної активності вас приємно здивує. Бігайте протягом 5-10 хвилин щодня у комфортному для вас темпі і це вже спрацює! Втім, якщо можете – бігайте більше», – додала Супрун.

Урядовець відзначила, що у людей, які регулярно бігають, ризик смерті від серцевих нападів та інсультів знижується на 45%, а передчасної смертності – на 30%.

«Фізична активність – пігулка від багатьох хвороб і профілактика надмірної ваги. Водночас, що нижче рівень активності, то вищий ризик смертності з будь-якої причини. Саме малорухливий спосіб життя є причиною близько 9% передчасних смертей серед населення всього світу. Він займає 4-е місце після куріння, діабету та високого тиску», – додала Супрун.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Правило 10-3-2-1-0 подарує вам міцний сон і бадьорий ранок https://pershyj.com/p-pravilo-103210-podaruye-vam-mitsnii-son-i-badorii-ranok-25587


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку невідомі викинули сміттєвий контейнер на дорогу. ВІДЕО
Наступна новина Сім варіантів яскравого макіяжу від моделі з Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини