У Луцьку злодій посеред вулиці забрав у дитини телефон

У Луцьку злодій посеред вулиці забрав у дитини телефон

У Луцьку оперативники затримали грабіжника, який серед білого дня нахабно відібрав у дитини телефон. Інцидент трапився учора, 27 вересня, на проспекті Відродження.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Посеред білого дня невідомий чоловік, під приводом зателефонувати, попросив у 13-річного юнака телефон Xiaomi. Коли дитина дала зловмисникові ґаджет, той втік. Сума завданих матеріальних збитків становить майже 19 тис. грн.

Хлопець не розгубився і відразу зателефонував на екстрену лінію поліції 102 та повідомив про пригоду. Із заявою про вчинення грабежу до правоохоронців згодом звернувся батько потерпілого, 42-річний місцевий житель.

Співробітники кримінальної поліції практично за гарячими слідами встановили, що злочин скоїв 24-річний житель Луцька. Його зафіксували камери відеоспостреження. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Нині вирішують питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Читайте також: У Луцьку патрульні допомогли знайти школярку, яка загубилася


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не психуй». 3-річний хлопчик з Волині став зіркою Тік-Току
Наступна новина Луцьк провів в останню путь двох Героїв
Останні новини
Схожі новини