Розказують по-різному, що сталося, - дружина Веремійчика про людей, які були з ним у човні

Розказують по-різному, що сталося, - дружина Веремійчика про людей, які були з ним у човні

Дружина зниклого директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчика просить правоохоронців звернути увагу на те, що люди, які були в одному човні з її чоловіком, плутаються у показах та не сприяють у пошуках. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Олексій Веремійчик зник під час рибалки на озері Люб’язь у суботу, 12 жовтня. Друзі, рідні, колеги розгорнули спецоперацію із пошуків Олексія. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зникнення і пошуки Олексія Веремійчика. Усе, що відомо на цей час

«Дуже прошу відповідні органи, слідчих, які керують пошуком Олексій Веремійчик звернути увагу на неузгоджені покази трьох людей, які були з моїм чоловіком в човні і які жодним чином не сприяють пошукам зниклого . Не можу зрозуміти, чому основні свідки можуть лікувати по лікарнях біль у горлі, охолодження в той час, як ми шукаємо безвісти зниклу людину, чи триває слідство і чому їх немає з нами весь цей час. Чому і хто затягує цей процес? Особливо в той час, коли людина ще може бути живою!!!!» – пише Анна Веремійчик

Жінка назвала імена цих людей: Олександр Грановський, Сергій Омелянчук та Іван Дишко.

Як повідомляли раніше, врятованих трьох рибалок – двох жителів Луцького району та одного жителя Луцька – госпіталізували у Любешівську ЦРЛ з переохолодженням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять допомогти онкохворій Мар'яні Пархом'юк. Дівчина вже чотири тижні у критичному стані
Наступна новина Померла собака Белла, яку рятували всім Луцьком
Останні новини
Схожі новини