«Не заплановано», – у Луцькраді відповіли на петицію щодо світлофора на вулиці Конякіна

«Не заплановано», – у Луцькраді відповіли на петицію щодо світлофора на вулиці Конякіна
Фото ілюстративне

Петиція щодо влаштування регульованого пішохідного переходу на вулиці Конякіна в районі будинку № 14 набрала 300 підписів і була розглянута Луцькрадою. 

Відповідь опублікували на сайті Єдиної системи місцевих петицій. 

Нагадаємо, у Луцьку просять облаштувати регульований пішохідний перехід на вулиці Конякіна 12а (с-м «Салют» - парк ЛШК, дитячий майданчик «Карамелька»).

Текст відповіді подаємо без змін:

Будівництво світлофорних об’єктів в місті проводиться на основі аналізу аварійності, інтенсивності руху транспортних і пішохідних потоків та наявності коштів в бюджеті по даній статті витрат. Як свідчить аналіз аварійності вказана Вами ділянка вулиці місцем концентрації дорожньо- транспортних пригод не являється. На даний час у місті є ділянка концентрації ДТП в районі перехрестя вулиць Ковельська - Червоного Хреста, де необхідно ввести світлофорне регулювання. Роботи в таких місцях проводяться першочергово. Також є аварійно-небезпечні місця: перехрестя вулиць Львівська — Потебні та Конякіна — Федорова, які потребують світлофорного регулювання.

У поточному році заплановано завершити будівництво світлофорних об’єктів на вул. Дубнівській та перехресті вул. Героїв УПА — вул. Салтикова - Щедріна і розпочати роботи на перехресті вул. Львівська — вул. Потебні.
Влаштування регульованого пішохідного переходу на вул. Конякіна в районі будинку № 14у поточному році не заплановано.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найбільше - в інфекційній. Скільки «коронавірусних» ліжок зайнято у лікарнях Волині
Наступна новина У світі не зафіксовано жодної смерті від COVID- вакцин, - ВООЗ
Останні новини
Схожі новини