«Нема сили дивитися в ці сумні оченята»: шукають дім для собаки, яку знайшли ледь живою. ФОТО

«Нема сили дивитися в ці сумні оченята»: шукають дім для собаки,  яку знайшли ледь живою. ФОТО
Рексі, яка шукає дім і сім'ю

У Нововолинську місцева мешканка просить небайдужих людей знайти місце для життя собаці Рексі ,яку знайшли у вкрай важком у стані.

«Ну не маю я сили дивитися в її повні суму оченятка. Я не знаю, як треба було знущатися над малечею, щоб ця чудова дівчинка так стала боятися людей» - пише місцева мешканка Ірина Власюк.

Тварині 6 місяців.  Ірина Власюк обіцяє: «Привезу особисто в будь яке місто. Стерилізація за мій кошт». І просить телефонувати за номером: 096-877-21-08

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Набрала 12 кг, знає команди і шукає господаря: як почувається врятована собака Белла 

Історія Рексі

Раніше Ірина Власюк розповідала, що собаку знайшли «худою і занедбаною». «Дівчинка чекала свого останнього часу. Під дощем, зневоднена, знесилена, зі страшною діареєю і з відсутнім поглядом» - розповідала волинянка.

«У дівчинки гноївся кінчик хвостика. Обробили від бліх і кліщів, вкололи вітаміни» - розповідала волинянка на початку листопада.

«З нею взагалі невідомо що трапилось. Коли ми її знайшли – дівчинка майже не ходила. І зараз ми крок за кроком пробуємо відновити довіру до людей. Вона навіть на руках завмирає і не рухається, скільки б не тримав:(((( Хто так познущався над малечею - одному Богу відомо» - розповідала Ірина Власюк раніше.

Фото Ірини Власюк:

ЧИТАТИ  ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському озері вже катаються на ковзанах. ФОТО
Наступна новина Голова райцентру Волині йде на вибори самовисуванцем. Його суперники – усі «партійні»
Останні новини
Схожі новини