Голова райцентру Волині йде на вибори самовисуванцем. Його суперники – усі «партійні»

Голова райцентру Волині йде на вибори самовисуванцем. Його суперники – усі «партійні»
23 грудня відбудуться вибори у 9 громадах Волині

Старовижівська селищна виборча комісія об’єднаної територіальної громади під час засідання 29 листопада зареєструвала 142 кандидати у депутати та 5 кандидатів на посаду селищного голови на виборах 23 грудня.

За посаду селищного голови Старої Вижівки об’єднаної територіальної громади виявили бажання поборотись 5 кандидатів: один самовисуванець та чотири – від політичних партій, інформують в Громадянській мережі ОПОРА,

Так, на посаду Старовижівського селищного голови об’єднаної територіальної громади претендують:

  • Семенюк Володимир Іванович (діючий голова, висунутий шляхом самовисування).
  • Бабич Андрій Антонович (висунутий Старовижівською районною організацією Всеукраїнське об‘єднання «Батьківщина»);
  • Камінський Василь Федорович (висунутий Старовижівською районною організацією ПП «Українське об‘єднання патріотів – УКРОП»:);
  • Корець Лариса Стахівна (висунута Старовижівською районною організацією політичної партії «Громадянська позиція»);
  • Лавринюк Анатолій Петрович (висунутий Старовижівською районною організацією Всеукраїнське об‘єднання «Свобода»).

Для участі у перших виборах до Старовижівської селищної ради ОТГ виборча комісія зареєструвала 113 кандидатів від партій: «Українське об’єднання патріотів - УКРОП»,  Аграрна партія України, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Народний фронт», БПП «Солідарність», «Громадянська позиція» та Радикальна партія Олега Ляшка.

Ще 29 претендентів на здобуття депутатського мандата зареєстрували шляхом самовисування.

Як відомо, відповідно до частини 9 статті 41 Закону України «Про місцеві вибори», територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Довідково:

23 грудня відбудуться вибори місцевих голів і депутатів у таких громадах Волині:

Гіркополонківській сільській ОТГ  (входять села Луцького району: Гірка Полонка, Оздів, Полонка Лаврів, Ратнів, Вікторяни),

Підгайцівській сільській ОТГ (входять села Луцького району: Підгайці, Крупа, Струмівка, Лище, Воротнів).

Липинській сільській ОТГ ( входять село Липини Луцького району; села Борохів, Вишнів і Діброва Ківерцівського району).

Тростянецькій сільській ОТГ (входять села Ківерціського району – Тростянець, Лички, Острів, Хопнів, Яромель, Завітне, Човниця, Озеро, Гайове, Омельне).

Ківерцівській міській ОТГ (входять місто Ківерці, села Ківерцівського району – Сокиричі, Бодячів, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Муравище, Суськ, Звози, Славне, Словатичі).

Привітненській сільській ОТГ (входять села Локачинського району - Привітне, Коритниця, Білопіль, Кути, Бубнів, Линів, Колпитів).

Старовижівській селищній ОТГ (входять смт Стара Вижівка, села Старовижівського району – Брідки, Мельники, Галина Воля, Смолярі, Мизове, Нова Вижва, Рудка, Хотивель,Поліське, Брунетівка, Чевель, Седлище, Борзова, Черемшанка).

Гуто-Боровенській сільській  ОТГ (входять села Камінь-Каширського району - Гута-Боровенська, Малі Голоби, Боровне, Житнівка, Надрічне, Великий Обзир, Малий Обзир, Стобихва, Верхи, ОленинеДо речі, наразі це перша і єдина ОТГ у Камінь-Каширському районі.

Війницькій сільській ОТГ (входять села Локачинського району Війниця, Губин, Михайлівка, Павловичі, Тумин, Озютичі, Запуст; села Володимир-Волинського району Березовичі, Бегета, Бобичі, Міжлісся, Хворостів, Яковичі).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нема сили дивитися в ці сумні оченята»: шукають дім для собаки, яку знайшли ледь живою. ФОТО
Наступна новина У Рівному встановили гігантського мамонта. ФОТО
Останні новини
Схожі новини