Неподалік Луцька облаштовують стрільбище

Неподалік Луцька облаштовують стрільбище
Фото умовне з відкритих джерел

В селі Уляники Луцького району облаштовують стрільбище.

Про це стало відомо під час засідання сесії міської ради, - пише ІА «Волинські Новини».

Депутати розглянули програму заходів територіальної оборони. Під час розгляду питання Микола Федік зауважив, що в Луцьку є проблема з наявністю місць для відстрілу зброї.

«Є багато легальної зброї, але можливості відточувати певні навики поводження зі зброєю у випадку різних ситуацій немає де. Щоб був тир, потрібні відповідні ліцензії. Думаю, варто продумати, щоб зробити мережу тирів, аби люди могли відточувати навики поведінки зі зброєю», – пояснив він.

У відповідь Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що наразі біля Луцька облаштовують стрільбище.

«Сьогодні облаштовується стрільбище на території колишньої військової частини в селі Уляники. Там зараз розчищають чагарники і відновлюють порядок. Стрільбище відповідає всім вимогам. Основні заняття будуть проходити там, адже тир – це обмежене приміщення, він не може прийняти велику кількість людей. Тири в нас є в школах (22, 19 та інші) і ми співпрацюємо з громадськими організаціями, які займаються такими питаннями», – сказав міський голова. 

Нагадаємо, раніше «Перший» писав про те, що на території Луцької міської територіальної громади розміщена 101 захисна споруда. Більшість з них знаходяться у Луцьку, інші – у прилеглих до міста селах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комендантської години не буде, - Погуляйко про надзвичайний стан на Волині
Наступна новина «У нас все добре», - Погуляйко про ситуацію на українсько-білоруському кордоні
Останні новини
Схожі новини