Незаконно продала наркотичні засоби. На Волині судитимуть фармацевтку

Незаконно продала наркотичні засоби. На Волині судитимуть фармацевтку
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Волині судитимуть фармацевтку, яка незаконно продала клієнту 50 таблеток медичного препарату з умістом наркотичного засобу та психотропної речовини. При цьому вона порушила встановлені норми відпуску таких ліків.

Про це 8-го червня повідомила пересслужба Волинської обласної прокуратури. 

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення фармацевтом однієї з аптек у Луцьку встановлених правил відпуску наркотичних засобів (ч.1 ст. 320 КК України).

Слідство встановило, що 26 січня цього року жінка незаконно продала клієнту 50 таблеток медичного препарату з умістом наркотичного засобу та психотропної речовини, порушивши встановлені норми відпуску таких ліків.

За свої дії фармацевтка відповість у суді. Відомо, що вона щиро розкаялась у скоєному та активно сприяла розкриттю злочину. 

Зауважимо, що за порушення встановлених правил відпуску наркотичних засобів санкцією ч.1 ст.320 КК України передбачено покарання від штрафу в розмірі до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше на Волині правоохоронці повідомили про підозру п'ятьом членам злочинної групи, які збували наркотики засудженим у виправній колонії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка перетворила стару літню кухню на музей
Наступна новина У Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ не всім відновили постачання гарячої води
Останні новини
Схожі новини