«Ні – розпродажу землі!». Волиняни вийшли на акцію протесту

«Ні – розпродажу землі!». Волиняни вийшли на акцію протесту
Селяни перекривали трасу

Волинські одноосібники, представники малих і середніх сільськогосподарських підприємств долучили до Всеукраїнської акції протесту «Ні розпродажу землі».

Під час короткотермінової попереджувальної акції 11 листопада з 9:30 до 10:00 селяни перекривали трасу в селі Кременець Рожищенського району, порвідомляє Суспільне.

Така ж акція відбулась і в селі Верба Володимир-Волинського району. Люди виступали проти запропонованого на розгляд Верховної Ради України законопроекту, що дозволятиме продаж земель сільськогосподарського призначення.

Усього в акції взяли участь близько 50 учасників. Дорогу перекривали почергово по 5 хвилин, тоді пропускали машини. Порядок і безпеку учасників забезпечили інспектори патрульної поліції.

Через перекриття дороги на місці сталася незначна ДТП: автомобілі не дотрималися безпечної дистанції. Ніхто не травмувався.

Уночі учасники акції виїжджатимуть із Луцька до Києва для її продовження 12 листопада під стінами Верховної Ради.

 
На Волині відбулася акція протесту «Ні розпродажу землі»

Волинські одноосібники, представники малих і середніх сільськогосподарських підприємств долучили до Всеукраїнської акції протесту «Ні розпродажу землі». Під час короткотермінової попереджувальної акції сьогодні з 9:30 до 10-ої години селяни перекривали трасу в селі Кременець Рожищенського району, - розповідає з місця події наша кореспондентка Ірина Сватула. Така ж акція відбулась і в селі Верба, Володимир-Волинського району. Люди виступали проти запропонованого на розгляд Верховної ради України законопроекту, що дозволятиме продаж земель сільськогосподарського призначення. Всього в акції взяли участь біля 50 учасників. Дорогу перекривали почергово по 5 хвилин, тоді пропускали машини. Порядок і безпеку учасників забезпечили інспектори патрульної поліції. Через перекриття дороги на місці сталася незначна ДТП: автомобілі не дотрималися безпечної дистанції, ніхто не травмувався. Сьогодні вночі учасники акції виїжджатимуть із Луцька до Києва для її продовження завтра під стінами Верховної Ради.

Posted by UA: Волинь on Monday, 11 November 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Туї, сітка чи каміння. 5 варіантів, як оформити внутрішній дворик
Наступна новина У сервісному центрі «Луцькводоканалу» припиняють видавати електронні квитки
Останні новини
Схожі новини