У сервісному центрі «Луцькводоканалу» припиняють видавати електронні квитки

У сервісному центрі «Луцькводоканалу» припиняють видавати електронні квитки
Фото ілюстративне (джерело - 12 канал)

У центрі обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» EVODA із 12 листопада припиняють видавати персоніфіковані картки для проїзду у громадському транспорті міста.

Про це повідомили у «Луцькводоканалі».

«Враховуючи перехід до змішаної системи оплати за проїзд у громадському транспорті, починаючи з вівторка, 12 листопада, у сервісному центрі припиняється видача персоніфікованих електронних квитків для пільгових категорій громадян», – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 11 листопада запровадили змішану систему оплати за проїзд, коли платити можна і готівкою, і за допомогою карток. 

Повідомляють, що протягом двох тижнів у центрі обслуговування клієнтів EVODA видали більше як 3000 персоніфікованиих карток лучанина.

Наразі підприємство вважає свою роботу в цьому напрямку завершеною.

Працівники сервісного центру повертаються до виконання своїх прямих обов’язків з обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал».

«Просимо представників пільгових категорій громадян орієнтуватися на офіційні представництва компанії Citycard для отримання персоніфікованих електронних карток», – кажуть у «Луцькводоканалі».

Зауважимо, у сервісному центрі EVODA встановлений термінал для придбання і поповнення електронних карток.

«Від завтра у центрі обслуговування клієнтів відновиться своєчасне та оперативне надання всіх видів послуг, пов’язаних із діяльністю КП «Луцькводоканал» – нарахування та оплата послуг, повірка та встановлення лічильників, подача показників тощо», – наголошують у повідомленні.

І нагадують, як працює сервісний центр. Адреса: пр. Соборності, 25а (у дворі будинку напроти ресторану «Княжий двір») із 8:00 до 18:00. Вихідні – субота і неділя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ні – розпродажу землі!». Волиняни вийшли на акцію протесту
Наступна новина «Як в Туркменістані»: висміяли пафосні проводи судді Петра Філюка у Київ
Останні новини
Схожі новини