Новенькі тролейбуси луцького заводу їздитимуть у Сумах

Новенькі тролейбуси луцького заводу їздитимуть у Сумах
Фото ілюстративне

Луцький «Автоскладальний завод №1» «Богдан Моторс» виготовить чотири низькопідлогові 12-метрові тролейбуси для міста Суми.

Пропозиція підприємства перемогла на тендері, – повідомляють у прес-службі корпорації «Богдан».

«Чотири року тому дев’ять одиниць «Богдан Т70117» вже були доправлені до Сум. Цьогоріч міський тролейбусний парк поповниться ще чотирма сучасними транспортними засобами, які забезпечать комфорт та безпеку пасажирів у дорозі», - йдеться в повідомленні компанії.

Читати також: Від салону до мотору і кузова: як у Луцьку ремонтують «рогатих». ФОТО

12-метрові тролейбуси «Богдан» з низьким рівнем підлоги вміщують 105 пасажирів. Вони комфортні для маломобільних груп, в тому числі для осіб з інвалідністю, оскільки обладнані відкидним пандусом та кріпленням для фіксації візка в салоні.

Нагадаємо, луцький завод виграв тендер на поставку тролейбусів для Харкова за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку майже на 11,5 мільйона євро. Контракт передбачає 57 низькопідлогових 12-метрових тролейбусів пасажиромісткістю 105 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що обіцяють кандидати? У Луцьку презентувати доступний аналіз програм. ІНФОГРАФІКА
Наступна новина Вибори мають пройти чесно  і  без «тітушок», –  Савченко
Останні новини
Схожі новини