Новобудову перед ЖК «Яровиця» зводить Товстенюк і Торчинюк

Новобудову перед ЖК «Яровиця» зводить Товстенюк і Торчинюк

Стало відомо, хто почав земляні роботи на перетині вулиць Яровиця-Стрілецька.

Днями лучани повідомили, що на захаращеній земельній ділянці біля ЖК «Яровиця» хтось почав підготовчі будівельні роботи.

Наразі там триває розчищення і планування території під заливання фундаменту.

Згідно з відкритими даними, наведеними у кадастровій карті, ділянка з кадастровим номером 0710100000:11:013:0042 має площу 0.1952 га та розташована у місті Луцьк на перетині вулиць Яровиця-Стрілецька.

Цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та автостоянкою.

Також у кадастрі міститься інформація про право власності. Виявилось, що цю ділянку у квітня 2017 року придбало ТОВ «Офісно-торговий центр». Згідно з відкритими даними у Єдиному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців, бенефіціарними власниками підприємства є В’ячеслав Віталійович Товстенюк і Вадим Георгійович Торчинюк.

Зокрема, В’ячеслав Товстенюк є братом голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», «правої руки» голови Волинської обласної ради Олександра Товстенюка.

Другим бенефіціаром підприємства, а відповідно і співвласником земельної ділянки є екс-суддя Вадим Торчинюк, який славився своїми мільйонними статками, що нажив разом з дружиною.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянку обікрав її знайомий
Наступна новина Верховна рада дозволила трансплантацію органів за згоди донора
Останні новини
Схожі новини