Обираємо героя червня на «Першому»

Обираємо героя червня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у червні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо! Той, за кого проголосує найбільше людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя червня 

№ 1 – айтішник Віктор Левандовський

Його іноді називають власником луцької «силіконової долини». Віктор Левандовський створив у Луцьку успішну ІТ-компанію Internet Devels. Тепер він не просто мріє створити на Волині ІТ-кластер,а йде до тієї цілі натхненно і вперто. Саме тому недавно гучно «зайшов у політику». Сам, до речі, приходом в політику це не вважає. Віктор Левандовський долучився до команди Славка Вакарчука і є координатором партії «Голос» на Волині.

Більше тут: Ми чули «голос» Левандовського. Він читав нам напам’ять «Фауста» і Шекспіра. РОЗМОВА В КНИГАРНІ


№ 2 – бьордвочери Максим Рудік, Юлія Грицюк та Максим Нечипорук. 

Вони були звичайними людьми, а потім підхопили особливу епідемію, яка проявляється посиленою цікавістю до птахів. Ні, пташок вони не їдять. Просто спостерігають за ними. Фотографують. Вивчають.

Можуть їхати за сотні кілометрів, щоб побачити рідкісну пташку. Годинами сидіти у засідці, щоб зробити вдалий знімок. Розрізняють пернатих за голосом, а іноді і за згубленим пером.

Їхнє хобі називається бьордвочинг, вони ж – бьордвочери. Вони не орнітологи. Люди різних професій, які дуже люблять птахів. Працюють у «Цуманській пущі» екологічними освітянами. 

Більше тут: «Спершу бачимо птахів, а тоді все інше». Знайомтеся: волинські бьордвочери


№ 3 – політик Вячеслав Рубльов 

 

Депутат Волинської облради. Кандидат у нардепи від 20-го округу. За освітою медик, біолог та менеджер. На Волині – відомий політик. Окрім того, батько двох дітей.

«Першому» Вячеслав Рубльов розповів про свою родину, показав дім і познайомив з дружиною та синами.

Більше тут: «У нас уколи робить тато». Ми побували вдома у Рубльових 


№ 4 – нардеп Ігор Гузь 

Народний депутат від округу № 19. Вважається одним із найефективніших депутатів-мажоритарників за результатами моніторингу громадянської мережі «ОПОРА».

Засновник фестивалів «Бандерштат» та «Княжий» і змагань із крос-триатлону «Polissia Challenge Cup».

Популяризує здоровий спосіб життя. Займається бігом та плаванням. Відомий тим, що перепливає озера.  

«Перший» обговорив з Гузем усі найсвіжіші політичні плітки, спрогнозував можливі сценарії, і зовсім трошки згадали про головну подію літа у Луцьку – «Бандерштат».

Більше тут: «Реваншу не буде… Я не дам». Ми поговорили з народним депутатом Ігорем Гузем


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 9 липня. Проголосувати можна ТУТ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи можна пити воду з крана у Луцьку
Наступна новина «За те, що ніколи не відмовляють»: військові нагородили волинських лісівників
Останні новини
Схожі новини