Обрали почесного громадянина Луцького району

Обрали почесного громадянина Луцького району

На сесії Луцької районної ради депутати проголосували за кандидатуру Сергія Мосійчука як почесного громадянина Луцького району.

Однак за станом здоров’я пан Мосійчук не зміг прибути на сесію, тож заступниця керівника виконавчого апарату Тетяна Павлова-Багрійчук разом із заступницею керуючого справами Тамарою Литвак вручили нагороду сину Сергія Мосійчука – Роману, відвідавши Тростянець, – повідомляє пресслужба Луцької райради.

Сергій Мосійчук – приватний підприємець, засновник фермерського господарства «Поляна М», благодійник.

Тетяна Павлова-Багрійчук передала вітання від голови районної ради Олександра Омельчука, подякувала за усе зроблене у Тростянці та побажала Сергію Мосійчуку швидкого одужання.

Роман Мосійчук провів екскурсію тими об'єктами, які збудовані з ініціативи його батька, зокрема, спортивним майданчиком та оздоровчим комплексом.

«Нагорода знайшла свого героя. Сергій Олександрович безкорисливо дуже багато зробив для розвитку Тростянецької громади. Коли приїздила замміністра молоді та спорту Ніна Уманець, вона була вражена спортивним комплексом у Тростянці, побудованим за кошти Сергія Мосійчука.

Спортивний комплекс має найкраще на сьогодні футбольне поле на Волині з газоном з натуральної рулонної трави, бігові доріжки, тенісний корт, майданчик зі штучної трави, баскетбольний, ігрові й дитячі майданчики. І це все з трибунами, роздягальнями. Крім того, створений сучасний реабілітаційний центр, є басейн, сауни, соляна та снігова кімнати, будується чотиризірковий готель», - поділилась враженнями від побаченого Тетяна Павлова-Багрійчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фірмові. З косичкою. Ресторатор Роман Хорзов про те, навіщо йому бізнес на варениках
Наступна новина У Волинській ОДА розповіли про правила міжобласних перевезень з 21 жовтня
Останні новини
Схожі новини