Звільнити Погуляйка: на сайті Зеленського з'явилася петиція

Звільнити Погуляйка: на сайті Зеленського з'явилася петиція

На сайті Президента України Володимира Зеленського з’явилася електронна петиція з вимогою звільнити голову Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка

Відповідну петицію зареєстрували 12 червня 2020 року. Автор – волинський «кіборг» Вадим Ваврищук.

Текст петиції подаємо без змін:

Посадовець попередньо не мав жодного стосунку до Волинської області, його управлінський досвід базується переважно на службі в правоохоронних та фіскальних органах.
Після призначення Ю.М.Погуляйко зарекомендував себе як закритий, непублічний керівник, він майже не спілкується з громадськістю за посередництвом ЗМІ, уникає безпосередніх зустрічей з більшістю бажаючих звернутись до нього. Значну частину часу Ю.М.Погуляйко перебуває поза межами місця роботи.
Не витримує жодної критики кадрова політика посадовця. На керівні посади у Волинській ОДА та районних держадміністраціях Ю.М.Погуляйко призначає та ініціює призначення випадкових, некомпетентних людей, часто із сумнівним минулим, в переважній більшості вихідців з інших регіонів. Це викликає виправдане обурення та спротив волинян.

Що стосується реалізації прямих повноважень, то за час перебування на посаді Ю.М.Погуляйко не проявив себе жодною суттєвою управлінськю ініціативою щодо розвитку регіону, покращення життя краян.
Підписанти цієї петиції підтримують переконання, що таке призначення лише дискредитує державну владу і особисто Президента України Володимира Зеленського на Волині, вимагають звільнення посадовця та його заміну на компетентного управлінця, патріота України та Волині.

Збір підписів триватиме ще 88 днів. Для розгляду її президентом необхідно набрати 25 000 голосів. 

Нагадаємо, 26 травня близько сотні ветеранів війни на сході України прийшли до Волинської облдержадміністрації, аби висловити протест кадровим рішенням голови ОДА Юрія Погуляйка. Він до протестувальників не вийшов. Натомість 16 червня протест повторили і діалог все-таки відбувся. Деталі – згодом. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку можуть закрити ринки, бо там порушують масковий режим, - мерія
Наступна новина Офіційно представили голову Луцької РДА
Останні новини
Схожі новини