«Окремі водії ходять у вишиванках і слухають шансон», - «Луцьк-Експрес» про «вату» в маршрутках

«Окремі водії ходять у вишиванках і слухають шансон», - «Луцьк-Експрес» про «вату» в маршрутках

Співвласник «Луцьк-Експрес» Валерій Бутко розповів, що в компанії прикладають багато зусиль, аби «вибити вату» з ефіру, який транслюють в маршрутках під час рейсів.

Зокрема, у коментарі виданню Перший він розповів, що в соцмережах не вперше з’являються повідомлення невдоволених пасажирів, щодо якості музичного та відео-контенту, який транслюють під час поїздок водії.

«У нас, на жаль, є багато диванних патріотів і всі смаки врахувати не реально. Насправді, ми в компанії з цим боремось, але іноді спрацьовує людський фактор. Окремі водії наче і носять вишиванки, але, так вже склалось, що багато хто полюбляє слухати шансон. І оцю вату вибити подекуди дуже важко. Наша позиція чітка і завжди була патріотична. Ми завжди підтримували українське, долучались до волонтерства, та й взагалі, головний принцип для нас – пасажир завжди правий», - запевняє  Валерій Бутко.

Співвласник «Луцьк-Експрес» розповів, що свого часу в компанії вирішили сформувати фонотеку, тож кожен водій отримав флешку з записом музичних композицій та відео нейтрального характеру.

«Ми відібрали достатньо української музики та відео, які можна вмикати під час поїздок. У нас є фонотека і є відповідальна людина, яка записала потрібний контент на флеш-носії. Також є наказ ставити нейтральний продукт – українську музику, фільми, гумористичні відеоролики Квартал95, щось таке нейтральне і непровокативне, те що слухають і дивляться всі. Також дали вказівку водіям – прислухатись до більшості пасажирів, просимо звук робити тихіше по бажанню пасажирів, бо ми хочемо щоб всім було добре. Але є певна плинність кадрів, і окремі водії приносять з собою власні флешки з записами. Це звісно неприємно, адже ми ніколи не пропагували російське і самі намагаємось вибити цю «вату» з ефіру», - наголошує Валерій Бутко.

Нагадаємо,  лучанин Віктор Грисюк висловив своє обурення з приводу трансляції російського відео-контенту під час поїздки в маршрутному таксі «Луцьк-Експрес».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У підвалі луцької багатоповерхівки – по коліна води. ВІДЕО
Наступна новина Усі сільські відділення «Укрпошти» на Волині — збиткові
Останні новини
Схожі новини