Окупанти захопили острів Зміїний, - прикордонники

Окупанти захопили острів Зміїний, - прикордонники

У Держприкордонслужбі України повідомили про захоплення острова Зміїний окупантами. 

«Після обстрілу Зміїного з корабельних озброєнь та бойової авіації окупантів була зруйнована інфраструктура на острові. Крім того, зв'язок з прикордонниками, які знаходяться на остові з воїнами ЗСУ, втрачено. За наявною інформацією острів Зміїний захоплений, – йдеться у повідомленні. 

Нагадують: ворог сьогодні неодноразово марно намагався залякати українських захисників на острові з вимогами здатися.

«Прикордонники та ЗСУ мужньо тримали оборону. Держприкордонслужба продовжує активно діяти спільно з Збройними силами України та Нацгвардією, аби спинити ворога, який підступно напав на нашу країну. Перемога буде за нами!», – інформують у Держприкордонслужбі. 

На Волині ж від вечора 24 лютого запроваджується комендантська година. Діятиме вона з 22:00 до 7:00. Це зроблено для забезпечення громадського порядку та спокою в регіоні.

Раніше у штабі ООС повідомили, що станом на 20:00 ситуація у Донецькому оперативному районі напружена, але контрольована Об’єднаними силами. Тривають обстріли зі сторони російсько-окупаційних військ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині запроваджується комендантська година, - Погуляйко
Наступна новина Внаслідок атак - 57 загиблих, - глава МОЗ
Останні новини
Схожі новини