Олену Лівіцьку із «Першого» нагородили журналістським «Оскаром» Волині

Олену Лівіцьку із «Першого» нагородили журналістським «Оскаром» Волині

Журналістка «Першого каналу соціальних новин» Олена Лівіцька стала лауреаткою Волинської обласної журналістської премії імені Полікарпа Шафети за кращі публіцистичні твори.

Премію Олені Лівіцькій вручив напередодні Дня журналіста головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець

«Я вважаю це волинським журналістським «Оскаром». Ми дуже цінуємо людей, які володіють словом. Словом, яке гостре, сильне, відповідальне. Ви цим словом нас вразили», – зауважив Олександр Згоранець.

Сама Олена Лівіцька розповіла, що ця премія стала для неї несподіванкою. Водночас, стверджує, вона мріяла про таке визнання.

«Якось вранці тобі телефонує раптом Олександр Згоранець і з доброго дива просить сказати кілька слів про невтомного і унікального Олександра Остапюка з Любомля. І тобі на 10-ту на мітинг під ОДА репортаж писати, але ти зголошуєшся: ну, просять же люди, ну, відео ж треба... Тебе везуть до замку, ти десь на секунду думаєш «дивні». І поки вголос на камеру розмірковуєш про Дмитровича і його палац Браницького, тобі виносять премію Шафети… Я тому на тому відео така розгублена, що направду не чекала», – написала Олена Лівіцька у фейсбуці.

А після вручення премії вона зізналася:

«Колись був такий час, коли я дуже мріяла працювати в газеті «Волинь». І коли зрозуміла, що на цьому етапі не виходить це зробити, поки що це якась така була моя нереальна мрія, я подумала, що буду працювати так, щоб колись отримати від газети «Волинь» ось цю відзнаку. І от мені вдалося. Дякую!»

Довідково
Полікарп Шафета (1935-1996) – журналіст, громадський діяч, публіцист, письменник. З 1971-го до 1996 року був головним редактором газети «Волинь». 
Відзначений почесним званням «Заслужений журналіст України».
На його честь заснували щорічну журналістську премію.
У попередні роки її лауреатами стали журналісти Тамара Трофимчук, Марія Андрушко, Василь Уліцький, Алла Лісова, Микола Якименко, Валентина Штинько, Олеся Ковальчук, Андрій Бондарчук та інші.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уже 27 тисяч українців заразилися коронавірусом. Понад 12 тисяч – одужали
Наступна новина За добу в Луцьку у п'яти людей знайшли коронавірус
Останні новини
Схожі новини