Олена Лівіцька із «Першого» перемогла у двох номінаціях престижного конкурсу «Честь професії»

Олена Лівіцька із «Першого» перемогла у двох номінаціях престижного конкурсу «Честь професії»

Журналістка«Першого» Олена Лівіцька виборола перемогу у двох номінаціях у загальнонаціональному конкурсі «Честь професії». 

Про це повідомили на сторінці конкурсу у фейсбуці.

Першу перемогу журналістка отримала у номінації «Найкраще інтерв’ю у локальному медіа», другу перемогу отримала не лише Олена Лівіцька, а й фоторепортерка видання «Перший» – Ірина Кабанова, у номінації «Найкращий репортаж у локальному медіа».

Перемогти Олені Лівіцькій у першій номінації вдалось із матеріалом «Поговори зі мною. ПостРОЗМОВА із Русланою з луцького автобуса з терористом». Прочитати його можна тут .

Друга перемога – із матеріалом «Могила у квітнику. Три українки, поляк, який їх захищав, і ...один бузок на всіх. СВОЯ ІСТОРІЯ» . Читайте – тут.

Нагадаємо, Репортаж Олени Лівіцької – у трійці кращих «Самовидця».

Минулоріч Олена Лівіцька також перемогла у конкурсі «Честь професії» у номінації «Найкращий репортаж у локальному медіа»

Ще раніше, у 2018-му, репортаж Олени про село Світязь, надрукований у виданні «Волинь24», теж здобув перемогу у номінації «Найкращий репортаж у локальному виданні» конкурсу «Честь професії». Загалом у авторки – чотири нагороди цього журналістського конкурсу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація із заповненістю «ковідних» ліжок на Волині
Наступна новина Судитимуть волинянина, який накинувся на поліцейських з сокирою
Останні новини
Схожі новини