Ольга Шевченко в ТОП-25 кращих керівників найбільших компаній України

Ольга Шевченко в ТОП-25 кращих керівників найбільших компаній України
Виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко

У лонг-лист Рейтингу увійшли 160 СЕО найбільших компаній України,  однак тільки найкращі увійшли в ТОП-25, і серед них виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга ШевченкоРедакція журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» (видавництво Економіка+) підвела підсумки рейтингу кращих керівників найбільших вітчизняних компаній.

 

Експерти оцінювали кандидатів за п'ятьма критеріями:

  • ефективне управління,
  • емоційний інтелект,
  • впровадження інновацій,
  • стратегічне мислення, 
  • антикризове управління.

 

Фінальний рейтинг формувався з трьох оцінок: експертного журі (60%), редколегії (20%) і голосування на сайті (20%). Ольга Шевченко за сумою балів увійшла в ТОП-25 кращих топ-менеджерів найбільших компаній України. Серед рітейлерів країни СЕО Лінії магазинів EVA вже традиційно входить у ТОП-5 поряд із керівниками таких відомих та потужних компаній як Fozzy Group, АТБ, Епіцентр К.

 

В Ольги Шевченко великий досвід управлінської роботи на ринку рітейлу. З 2002 року вона брала активну участь у створенні та розбудові компанії EVA, працюючи на посаді операційного директора, а з 2010-го – на посаді виконавчої директорки компанії. Під її керівництвом була створена мережа з більш ніж 1000 роздрібних магазинів по всій Україні, відкрито представництво в Китаї, запущені 43 власні торгові марки.

 

«Не дивлячись на пандемію та карантинні обмеження, Лінії магазинів EVA вдалося цього року реалізувати всі наші плани, за що я дуже вдячна нашій команді. Одним із головних напрямків було розвинути канал онлайн-продажів. Ми планували збільшити товарообіг EVA.UA як мінімум у шість разів. Підсумки роботи за 10 місяців і прогнози говорять про те, що до кінця року ми наблизимося до наміченої мети», - говорить СЕО Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

 

Зараз у мережі EVA 1045 магазинів в 350 населених пунктах України та 8 млн учасників програми лояльності. Компанія займає 70% ринку в обсязі національних роздрібних мереж.

 

Нагадаємо, що в липні 2020 року Ольга Шевченко також увійшла в ТОП-25 найуспішніших менеджерів України за версією ділового журналу «Власть Денег».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: за добу одужало більше людей, ніж захворіло
Наступна новина Показали, де зберігають новорічні прикраси для луцьких ялинок
Останні новини
Схожі новини