Показали, де зберігають новорічні прикраси для луцьких ялинок

Показали, де зберігають новорічні прикраси для луцьких ялинок
Фото Суспільне.Волинь

На підприємстві Луцьксвітло зберігають святкові інсталяції, іграшки та гірлянди з луцьких ялинок за останніх п'ять років.

Нині працівники підприємства готують прикраси для святкового оформлення міста, – пише Суспільне.Волинь.

Ялинкові кулі різних кольорів та розмірів зберігають в ящиках на складі підприємства. Доглядає за прикрасами комірниця Валентина Ребекевша. Жінка розповіла, що в її обов'язки входить підготовка ілюмінації та куль до монтажу. "Вони в нас в хорошому стані, ми їх перераховуємо і які не придатні ми їх списуємо", - каже комірниця.

Щозими частину іграшок доводиться списувати.

"Дуже часто вітер, сніг, то вони падають, вдаряються, б'ються, це щороку декілька іграшок мусить впасти", - розповів заступник директора підприємства Олександр Малець.

 

Один з електромонтерів підприємства - Олександр Гончарук прикрашає ялинки у центрі Луцька вже 15 років. Чоловік нині готує святкові декорації до монтажних робіт. Каже: робота монтерів важка: "Тут одна температура, а як підіймають тебе на метрів п'ятнадцять, то зовсім інакша.Сніг, дощ, вітер, наші електромонтери виконують свою роботу, свято ніхто не скасовував".

Цього року на оформлення новорічних дерев використають торішні іграшки. Нові прикраси через обмежений бюджет не закупили. На святкову ілюмінацію та прикраси в Луцьку витратять 300 тисяч гривень. "Це і робота автовишок, зарплата робітникам, які це все облаштовують, оплата електричної енергії, ілюмінації", - розповів директор департаменту ЖКГ міста Микола Осіюк.

Прикрасити три головні ялинки обласного центру планують до кінця цього тижня. Засвітять ілюмінацію на ялинках та в місті 19 грудня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ольга Шевченко в ТОП-25 кращих керівників найбільших компаній України
Наступна новина «У Львові оперує робот». Лікар з Волині розповів про унікальну операцію
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні