«Опалювальний сезон у Луцьку не під загрозою зриву», - Ігор Поліщук

«Опалювальний сезон у Луцьку не під загрозою зриву», - Ігор Поліщук
Фото ілюстративне

Міський голова Ігор Поліщук запевнив, що опалювальний сезон у Луцьку почнеться, коли температура повітря опуститься до середнього значення нижче 8 градусів за Цельсієм. Затримок через борги за газ не буде.

Про це він заявив у середу, 29 вересня, під час сесії Луцької міської ради.

«Ми бачили протягом кількох тижнів повідомлення від «Волиньгазу» про те, що опалювальний сезон може початися з проблемами. Ця інформація повністю не відповідає дійсності», - наголосив посадовець.

Нагадаємо, «Волиньгаз» заявив, що борг «Луцьктепла» ставить під загрозу газопостачання в опалювальний сезон.

«Луцьктепло» має найменшу заборгованість серед аналогічних підприємств обласних центрів. Минулого тижня «Луцьктепло» погасило 9,7 мільйона гривень боргу за газ, вчора – ще 3 мільйони, завтра до кінця дня погасить ще 2,27 мільйона. Разом це 15 мільйонів гривень. На реальну роботу у нас лишиться 8,3 мільйона гривень на місяць», - сказав Ігор Поліщук.

«Тому жодних загроз щодо опалювального сезону у нас немає. Він почнеться вчасно. Завтра на засідання виконкому винесено проєкт рішення. Згідно з ним, опалення увімкнуть при настанні середньодобової температури нижче 8 градусів протягом 3 днів. Є відповідна техніка для цього. Також формується додаткова бригада на випадок аварійних ситуацій на початку опалювального сезону», - резюмував мер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні хочуть дозволити вакцинацію Pfizer дітей від 12 років
Наступна новина У жовтні в Луцьку можуть запустити мобільний додаток для парковок
Останні новини
Схожі новини