Опалювальний сезон у Луцьку. Скільки будинків уже з теплом? Коли стане тепло у всіх квартирах?

Опалювальний сезон у Луцьку. Скільки будинків уже з теплом? Коли стане тепло у всіх квартирах?
Фото ілюстративне

У Луцьку в більшості житлових будинків ще не увімкнули опалення. Станом на обідню пору 19 жовтня з теплими батареями лише третина багатоповерхівок міста.

Це частина будинків 33 і 40 мікрорайонів, вулиця Вороніхіна і Декабристів, деякі будинки на проспекті Відродження, ідеться у сюжеті 12 каналу.

«Ми докладемо усіх зусиль, щоб орієнтовно на кінець завтрашнього дня практично усе місто вже опалювалося повністю», – каже директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський.

Згідно із прогнозами синоптиків, до кінця тижня суттєво потепліє, і позначка на термометрі сягне плюс 18 градусів.

«Це не буде означати, що сезон буде призупинено. Просто ми в ці дні не будемо опалювати. Ми працюємо за температурним графіком. Якщо температура навколишнього середовища понад 10 градусів, ми не будемо виробляти такої кількості теплоносія. Будемо працювати виключно на постачання гарячої води», – запевнив директор «Луцьктепла».

Нараховувати оплату за опалення поки будуть за старими тарифами. Утім уже в листопаді їх можуть зменшити на 30 відсотків. Це стосується як послуги опалення, так і постачання гарячої води.

«Гаряча вода коштуватиме в межах 80 грн за один кубометр, а сьогодні коштує 100 грн без рушникосушника і 107 грн з рушникосушником. І одна гігакалорія тепла, яка на сьогодні коштує 1847 грн, буде в межах 1400 грн», – розповів Іван Скорупський.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Луцьку стартував 16 жовтня.

 
Коли буде тепло?

Лучани, перекличка! У кого вже є опалення?

Posted by 12 Канал on Monday, 19 October 2020

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Узяли під домашній арешт лучанку, яка носила неживе немовля у пакеті
Наступна новина Що робити, якщо у лікарні із хворого на коронавірус вимагають гроші за лікування? Роз'яснення МОЗ
Останні новини
Схожі новини