Ордени і почесні звання. П'ятьох волинян нагородили державними відзнаками

Ордени і почесні звання. П'ятьох волинян нагородили державними відзнаками
Під час нагородження

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив п’ятьом волинянам державні нагороди – ордени за заслуги та почесні звання.

Нагородження відбулося у четвер, 5 березня, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Зокрема, орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагородили голову фермерського господарства «Перлина Турії» Володимира Яренчука.

Відзнака присвоєна Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України.

Ордени «За заслуги» III ступеня отримали учасники бойових дій в Афганістані:

В’ячеслав Гордіюк – голова Ківерцівської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану;

Микола Шевчук – член Луцької районної організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Нагороди афганцям присвоєні за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку, патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Також Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України присвоєно почесні звання.

Так, «Заслуженим вчителем України» стала Оксана Мартинюк – учителька комунального закладу Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області».

Звання «Заслужений працівник сфери послуг України» присвоєно Тетяні Єфімовій – голові правління Камінь-Каширської районної спілки споживчих товариств.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Склали рейтинг впливовості міських голів. На якому місці Луцьк?
Наступна новина Як реорганізують Волинський обласний тубдиспансер
Останні новини
Схожі новини