Ось з чого не варто починати свій день

Ось з чого не варто починати свій день

Як ранок почнеш – так і пройде весь день.

Науковці розповіли, чого слід уникати з початку дня, щоб всі ваші справи йшли як по маслу, – передає Радіо Максимум

Надзвичайно важливо, щоб ваш ранок починався позитивно, а не в стані психологічного напруження. Негативний емоційний стан зранку може зруйнувати всі ваші плани на весь день. На цьому наголошують фахівці Центру здорового старіння штату Пенсильванія.

Вони спостерігали за групою людей. Зокрема, їх цікавив настрій, з яким піддослідні починали день. Виявилося, що якщо зранку людина відчуває дискомфорт від думок про важкий новий день – це буде мати негативні наслідки.

Читати також: Що не можна давати дітям на сніданок

Через відчуття напруги зранку їхня пам'ять, що відповідає за здібність до навчання та запам'ятовування нової інформації, показувала нижчі результати в той день.

«Передбачення стресового ефекту суттєво впливає на робочу пам'ять, незалежно від реальних стресових ситуацій», – наголосили вчені.

Зниження активності функціоналу робочої пам'яті веде до помилок, адже виникають проблеми з концентрацією. Особливо небезпечно це для людей похилого віку через когнітивний спад.

Читати також: Від цього популярного сніданку краще відмовитися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 серпня
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 6 серпня
Останні новини
Схожі новини