Освітянам дозволили працювати без медогляду

Освітянам дозволили працювати без медогляду

На період дії карантину закладам освіти тимчасово дозволяється залучення працівників освіти до роботи без проходження попереднього та періодичних медичних оглядів.

Про це йдеться у коментарі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки щодо проходження профілактичних медичних оглядів працівниками освіти під час карантину, пише Освіта.ua.

У профспілці зазначають, що це передбачено постановою КМУ від 10.05.2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

«Таким чином, на період дії карантину тимчасово дозволяється залучення працівників освіти до роботи без проходження попереднього (під час прийняття на роботу) та періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів», - підкреслили в Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закрите вікно і увімкнений кондиціонер підвищують ризик захворіти на COVID-19
Наступна новина Працівники Любешівської РДА одужали від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини