Паломники з Волині відвідали Києво-Печерську Лавру та зустрілися з її настоятелем. ФОТО

Паломники з Волині відвідали Києво-Печерську Лавру та зустрілися з її настоятелем. ФОТО

Молодь з Волині днями здійснила паломницьку поїзду до Києво-Печерської Лаври, у хочі якої зустрілася і з намісником обителі митрополитом Павлом.

Про це йдеться на офіційному сайті Лаври.

Звертаючись до гостей, митрополит закликав молодь «бути особливо згуртованими в цей непростий для нашої держави і для нашої канонічної Української Православної Церкви час. Я хотів би подякувати вам усім за ту працю, яку ви звершуюєте під час паломництва, за те, що не дивлячись на молоді роки, ви все розумієте, де є істинна Церква, і залишаєтеся їй вірними всупереч усім спокусам і звабам, які пропонує нам світ. Нехай Господь завжди укріплює вас у вірі, дарує міцність сил душевних і тілесних, щоб ви всі і в майбутньому могли повною мірою попрацювати на славу Божу і на благо Його Святої Церкви!»

У відповідь очільник паломницької групи отець Ілля подякував митрополиту Павлу за повчання, за можливість долучитися до благодаті найдавнішої святині.

На завершення зустрічі було зроблено загальне фото.

Протягом усього дня для молодих паломників Святої Печерської обителі проводили екскурсію Лаврою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні присвятили монету томосу
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 12 березня. ФОТО.
Останні новини
Схожі новини