Переможець конкурсу «Голос Волині 2» представила кліп. ВІДЕО

Переможець конкурсу «Голос Волині 2» представила кліп. ВІДЕО

Переможець конкурсу «Голос Волині 2» Катерина Головій, яка виконала пісню «Сад» на слова поетеси Ліни Костенко, представила кліп, який був знятий за підтримки «ЛучеSк-паб».

Про це повідомляють організатори конкурсу.

«Кожного місяця ми обирали переможців місяця, хтось із яких вже 16 грудня зможе отримати свій приз – запис пісні на професійній студії та зйомку відеокліпу. Головний спрямуванням конкурсу є підтримка української культури. Тому конкурс є повністю україномовним і приз теж буде виконаний українською мовою.

ЛучеSк-паб відзняв кліп для переможця Голосу Волині 2 сезону. Вже два роки поспіль ЛучеSк паб проводить вокальний караоке конкурс! Переможець отримує запис пісні та відеокліп. Єдиною умовою цього конкурсу є те, що пісня має бути українською мовою. Ми хочемо зробити невеличкий внесок у нашу україньку культуру та допомагати україномовним вокалістам.

Цього сезону переможцем стала Катерина Головій. Слова для пісні переможниця взяла з творчості поетеси Ліни Костенко, музика – Євген Чепіль», – йдеться у повідомленні.

Переможецю обирали відвідувачі та  зіркове журі, а саме:

Віктор Винник – фронтмен гурту Мері

Євген Чепіль – фронтмен гурту Давня Казка

Інна Кириченко – відома луцька співачка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попкорн у смітті та отрута на ринку. «Ревізор: Магазини» провів перевірку у Нововолинську. ВІДЕО
Наступна новина Волинянин викрав з лісу 14 колод дуба та вільхи
Останні новини
Схожі новини