Переселенка з Харкова повернулась з-за кордону і шиє одяг для військових на волинському підприємстві

Переселенка з Харкова повернулась з-за кордону і шиє одяг для військових на волинському підприємстві

Наталія Каднікова – вимушена переселенка з Харкова. Нині живе у Луцьку і працевлаштувалася на одному з підприємств міста, де шиє військову форму.

Свою історію пані Наталя розповіла в інтерв'ю Суспільному.

На початку березня жінка виїхала з рідного міста за кордон. Її оселя у Харкові була біля Північної Салтівки, яка нині знищена бомбардуваннями російських військових. 

"Ми ховалися спочатку у метро, але ж до метро їхати треба було десять хвилин, тому лишалися у квартирі, стелили у коридорі подушки. Перед виїздом нам сказали: "Беріть два рюкзаки, більш ніяких речей, є два місця у машині", – розповіла переселенка.

Разом зі сім'єю оселилися у місті Філяково, у Словаччині. Завдяки місцевим волонтерам, проживали три місяці в інтернаті. Але тягнуло на батьківщину, – зізнається жінка. Т

У червні родина приїхала до Луцька. Спочатку жили у волонтерському центрі "Адреналін", за оголошенням жінка знайшла роботу на одному зі швейних підприємств обласного центру Волині, адже в Харкові Наталія Каднікова 25 років працювала швачкою.

"Шиємо військовий одяг: куртки, штани, військові костюми. Вболіваю за Україну, вболіваю за наших воїнів і стараємося шити так, щоб було і їм зручно одягнути", – додає переселенка.

До слова, на новоствореному швейному підприємстві, де працює Наталія Каднікова, працює понад десяток людей. Серед них є ще дві швачки-переселенки – з Харківської і Донецької областей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми б і до ядерної війни пристосувалися». Переселенець зі Слов’янська готує волинську шаурму


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Був найстаршим у батьків: на Волині поховали 23-річного Героя Василя Росинчука. ФОТО
Наступна новина 8 років незламності: у Князівській бригаді відзначили день народження. ФОТО
Останні новини
Схожі новини