8 років незламності: у Князівській бригаді відзначили день народження. ФОТО

8 років незламності: у Князівській бригаді відзначили день народження. ФОТО

10 грудня 14 окрема механізована бригада відзначила 8 річницю з дня створення. Командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко, вітаючи особовий склад із Днем народження бригади, подякував кожному із воїнів за службу, за те, що творять історію військової частини і України. 

Про це інформує пресслужба 14-ї омбр. 

Військових бригади нагородили державними та відомчими нагородами, Відзнаками командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, відзнаками територіальних громад із різних регіонів України, пам’ятними та цінними подарунками. 

Привітав побратимів і військовий оркестр Князівської бригади та давня подруга бригади, улюблена виконавиця захисників України – Христина Панасюк.

"Пишаємося побратимами, рухаємося вперед, здобуваємо єдину на всіх Перемогу! 🇺🇦Князівські воїни можуть все, всюди, завжди!», – зазначили в пресслужбі бригади. 

Зазначимо, 14 окрема механізована бригада була сформована 10 грудня 2014 року згідно спільної директиви Міністерства Оборони України та Генерального Штабу Збройних Сил України.

Читайте також: Батько 5 дітей з Волині – артилерист «Ніндзя» розповів, як гнали росіян на кількох гарячих напрямках


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переселенка з Харкова повернулась з-за кордону і шиє одяг для військових на волинському підприємстві
Наступна новина У волинському селі попрощалися з вбитим росіянами молодим Героєм. ФОТО
Останні новини
Схожі новини