Перевибори змінять ситуацію на краще – депутат Луцькради Андрій Покровський

Перевибори змінять ситуацію на краще – депутат Луцькради Андрій Покровський

Рішення новообраного Президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради повинне стати своєрідним компромісом між владою і суспільством, – вважає співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ», депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

«Чи мав він на це право? Таке право президента, зазначене в Конституцї України. Чи законним є це рішення? Висновки може зробити лише суд» – йдеться у відеозверненні Покровського.

«Чи хочуть цього люди? Останні соцопитування показують те, що довіра до існуючої Верховної Ради дуже низька. Хоча треба пам’ятати про те, що саме цей парламент прийняв багато доленосних рішень» – додав Покровський.

«Але водночас потрібно пам’ятати, що ми як лучани вже 2,5 роки живемо без міського голови. І цей парламент не спромігся призначити вибори нового мера, даючи можливість новій владі гратися в політику в Луцьку» – наголосив депутат.

«Тому я вважаю, що все суспільство, яке вимагає негайного перезавантаження влади, має на це право. І має підримувати такі рішення. Я важаю, що ці перевибори підуть не на заміну влади, а на зміну ситуації в країні на краще» – резюмував Покровський.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 20 травня. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відкриють ще одне «Сільпо»
Останні новини
Схожі новини