Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 20 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 20 травня. ФОТО
У Нововолинській школі трапилася пожежа (фото - Нововолинськ.com.ua)

Згорів шкільний кабінет хімії. Авто серед ночі знесло половину стіни колишнього суду. У помешкання депутата вдерся невідомий і погрожував йому зброєю... Про це та інше стало відомо у понеділок, 20 травня.

Авто протаранило будівлю колишнього суду

Уночі 20 травня у Камені-Каширському автомобіль BMW врізався у приміщення колишнього суду. За кермом був 22-річний житель райцентру. Він, імовірно, не впорався із керуванням та врізався у будинок. Авто знесло половину лицьової стіни. Одного з пасажирів з пошкодженої автівки довелося визволяти рятувальникам, які деблокували його із салону за допомогою гідравлічних ножиць. Пасажирів госпіталізували, водій після огляду лікарів від госпіталізації відмовився. Правоохоронці вилучили транспортний засіб та помістили його на арештмайданчик.

Бус в’їхав у легковик і втік

У Нововолинську на регульваному перехресті вулиць Луцької та Маяковського 20 травня близько 19:30 бус в’їхав у автомобіль «Вольво» та втік. За словами водія легковика, білий бус «летів» на червоний сигнал світлофора та не гальмував. В’їхав у автомобіль та втік з місця ДТП. У буса побита передня права фара і, ймовірно, правий бік. У легковику була сім’я з півторарічною дитиною. Спрацювали подушки безпеки. Пасажирка отримала легкі ушкодження.

Очевидців ДТП чи тих, хто помітить побитий білий бус, водій якого міг спричинити аварію, просять повідомити за номерами телефону: 0962466987, 0962466949 чи в поліцію.

Мотоцикліст після аварії опинився в реанімації

Близько першої години ночі 20 травня у селі Прилісне Маневицького району у ДТП травмувався 18-річний мотоцикліст. Юнак, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості руху. У результаті упав із транспортного засобу. Його госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні.

Смертельне зіткнення лоб у лоб

У результаті лобового зіткнення двох вантажівок на Житомирщині 18 травня загинув 26-річний волинянин. Водій автомобіля DАF, 26-річний житель Волинської області, рухаючись у напрямку Рівного, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем DАF під керуванням 57-річного жителя Київщини. Волинянин загинув на місці. Другого водія доставили до місцевої лікарні.

Вкрадене авто знайшли. Злодія затримали

У селі  Рокита Старовижівського району викрали авто Ford Mondeo. Про це у поліцію повідомив 18-річний житель району. За  його словами, подія сталася  близько четвертої години ранку. Патрульні разом із дільничними офіцерами встановили, що викрав транспортний засіб 31-річний житель Ратнівського району. Викрадений автомобіль вилучили та повернули власнику.

Депутатові погрожували зброєю, намагаючись забрати авто

У Камені-Каширському 20 травня вранці до будинку 47-річного депутата Волиньради Анатолія Буська проник невідомий чоловік та, погрожуючи пістолетом, намагався викрасти його автомобіль. Правопорушник не зумів виїхати з подвір'я й утік. Господар та члени родини не постраждали. Поліцейські ввели у дію операцію «Сирена», і вже за півдоби стало відомо, що це справа рук 38-річного жителя цього ж району. Поліцейські затримали правопорушника. 

Читати також: Кинули вибухівку на подвір'я депутата облради Волині

Через гвинтівку волинянин може сісти на 7 років

У 26-річного жителя Маневицького району в результаті санкціонованого обшуку у рамках розслідування кримінального провадження поліція вилучила гвинтівку «Mannlicher Steyr M 95». Зброю направили на дослідження. За незаконне її зберігання волинянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Згорів шкільний кабінет хімії

Уночі 20 травня у загальноосвітній школі №7 міста Нововолинська трапилася пожежа. Працівники 5-ї ДПРЧ у складі двох відділень, які прибули за викликом, з’ясували, що пожежа виникла у кабінеті хімії на третьому поверсі. Вогонь знищив хімічний стіл, шафу, 3 пластикові вікна, пошкодив внутрішнє облицювання стін, підлогу та стелю. Причину займання встановлюють. За попередніми даними, полум’я спалахнуло внаслідок короткого замикання електромережі хімічного стола.

Обгоріла арт-інсталяція

У Луцьку обгоріла одна з арт-інсталяцій, яка встановлена на вулиці Лесі Українки до великодніх свят. Пошкоджену конструкцію виявили вранці у понеділок, 20 травня.

Задимлення у багатоповерхівці

У багатоквартирному будинку на проспекті Молоді, 10, у Луцьку 20 травня сталося задимлення. Очевидці розповідали, що з балкону на четвертому поверсі йшов дим. Мешканці будинку виходили на вулицю, бо, за їхніми словами, на поверсі не було чим дихати. Зі слів голови ОСББ, депутата міськради Петра Бойка, задимлення трапилося в щитовій, де раніше були кабелі від інтернет-провайдера «Укртелеком». Голова ОСББ додав, що будуть встановлювати, що саме стало причиної пожежі. Задимлення ліквідували. Дим на поверсі рятувальники «прибивали» водою із пожежного рукава.

Тіло зниклого волинянина знайшли у Стиру

У місті Рожище з річки Стир працівники  групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення підняли на поверхню тіло місцевого 36-річного жителя, яких зник за невідомих обставин 5 травня.

Знайшли лучанина, який зник, повертаючись із Польщі

Волинські поліцейські розшукали лучанина Володимира Кіпеню, який в'їхав до України з Польщі та зник. Нагадаємо, 12 травня чоловік на власному автомобілі Opel Vivaro білого кольору перетнув кордон Республіки Польща та в’їхав на територію України. Однак додому не повернувся, з рідними на зв'язок не виходив. Відомо, що чоловіка розшукали на наступний день після того, як отримали заяву про його зникнення. Протиправних дій щодо нього не скоювали. 

Виявили снаряди і міни

За минулий тиждень піротехніки управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знищили 4 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Це два артилерійських снаряди калібру 45 мм, виявлені громадянами у Локачинському  районі, та дві мінометних міни 82 мм, які знайшли під час ільськогосподарських робіт селяни у Старовижівському та Ратнівському районах.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPostІА Волинські Новини, Волинь24Нововолинськ.com.ua, Полісся, БУГ, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, управління ДСНС України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Центральному парку в Луцьку відкрилось нове кафе
Наступна новина Перевибори змінять ситуацію на краще – депутат Луцькради Андрій Покровський
Останні новини
Схожі новини