Перипетії на АС №1 у Луцьку: хто, що і як. ВІДЕО

Перипетії на АС №1 у Луцьку: хто, що і як. ВІДЕО

Луцька австостанція №1 – під загрозою закриття. Такі дії керівництво АС пов’язує з незаконним захопленням частини території автовокзалу одним із Луцьких підприємців.

Останній сьогодні зранку нібито взявся хазяйнувати на території, яка належить автостанції, і навіть вдався до погроз та фізичних нападів. Про деталі конфлікту та шляхи його вирішення йдеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Сьогодні близько 7-мої ранку юристка приватного акціонерного товариства ВОПАС приїхала на автостанцію, адже дізналась, що на території автовокзалу взявся хазяйнувати такий собі підприємець Юрій Герун.

Жінка відразу ж написала скаргу до поліції. Побачивши, що лупцюють жінку, на підмогу підійшов ще один з місцевих підприємців, до слова, кіоск якого нещодавно знесла муніципальна поліція. Однак потужна техніка під керівництвом бізнесмена Юрія Геруна теж взяла гору.

На щастя, тут все обійшлося без травм. Щоправда, чоловік також написав заяву до поліції на дії підприємця Геруна. А чому ж пан Герун завітав з самого ранку на Ас знає виконувач обов’язків голови правління ПраАТ ВОПАС Наталія Гітун.

А ділянку бізнесмен розповідає Наталія Герун зачищав під новенькі магазини, дозволи на які він отримує постійно у міській раді, натомість кіоски  інших підприємців муніципали зносять посеред ночі. Зміщуючи контейнери,  каже жінка, підприємець Герун пошкодив бруківку на АС на що просто махнув рукою і поїхав геть.

Наталія Гітун з цього приводу звернулась у все можливі інстанції, а також влади як міського так і обласного рівня аби ті навели лад та негайно посприяли у вирішення цього питання. Якщо ж до них не дослухаються, запевняє жінка завтра з 9 ранку, автостанція повністю припиняє свою діяльність і жоден автобус на маршрут не виїде. До слова, за поясненнями  ми звернулись і до підприємця Юрія Геруна, однак чоловік коментувати ситуацію відмовився навідріз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому учасники луцького театру лягли на шпали. ВІДЕО
Наступна новина ОТГ під Луцьком: відмінності у господарюванні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини