Скандал довкола Луцької автостанції триває. ВІДЕО

Скандал довкола Луцької автостанції триває. ВІДЕО

Поки керівництво Луцької АС погрожує припиненням роботи, а міські владці відхрещуються від проблеми, вже всім відомий луцький бізнесмен Юрій Герун ділиться планами.

На місці, де нещодавно муніципальна варта позносила кіоски місцевих підприємців, бізнесмен Герун планує звести чималий торговий центр.

Гроші є, запевнив чоловік знімальну групу телеканалу Сфера-ТВ, тож все решта – не проблема.

Тож поки усі причетні сторони сконцентрували увагу на проблемі можливого закриття Автостанції №1 і з самого ранку за зачиненими дверима радились як бути далі, бізнесмен Юрій Герун спокійнісінько оглядає вже намічену територію під торговий центр. Каже: буде все, як у Європі.

Відтак, на зустріч до керівництва АС 7 серпня зійшлись правоохоронці, представники обласної влади та керівник департаменту інфраструктури ОДА Іван Мирка. За майже півтори години полеміки, всі разом вирішили, що автостанція роботу не припинятиме, а працюватиме в звичному режимі. А підприємцем Геруном та скандалом навколо земельної ділянки займатимуться правоохоронці.

Нагадаємо, 6 серпня стало відомо, що автостанцію №1 у Луцьку планують закрити. Згодом стало відомо, що автостанція з 7 серпня припиняє роботу через рейдерське захоплення землі підприємцем Юрієм Геруном. 

Читати також: Розбірки на луцькій автостанції: керівництво каже, що Герун втік, коли приїхала поліція


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні подорожчає електроенергія
Наступна новина Колишній гравець ФК «Волинь» виступатиме за Азербайджан
Останні новини
Схожі новини