«Перш за все – Україна»: Путін і Лукашенко провели перемовини у Сочі

«Перш за все – Україна»: Путін і Лукашенко провели перемовини у Сочі

22 вересня у російському Сочі відбулася зустріч господаря Кремля Володимира Путіна та президента Білорусі Олександра Лукашенка. Під час заходу сторони, зокрема, обговорили й українське питання.

Про це пише білоруська інформаційна агенція БЕЛТА, передає 24 канал.

Як підкреслюється, сторони обговорювали політичну взаємодію.  

«У форматі один на один обговорювалися політичні питання, взаємини Росії та Білорусі в рамках ЄАЕС (Євразійський економічний союз), СНД (Союз незалежних держав), ОДКБ (Організація договору про колективну безпеку) та подальшого будівництва Союзної держави», – мовиться у повідомленні.

За словами Олександра Лукашенка, вони разом із Путіним багато уваги приділили болючим питанням у рамках СНД, що стосуються обох держав.

«Перш за все – Україна. У дуже позитивному ключі був діалог. Також обговорювалися питання щодо ОДКБ: головування та розвиток цієї організації. Думаю, що ці питання будуть ще обговорюватися насамперед в Душанбе на саміті СНД. Ну і не обійдемо ми їх 12 жовтня в Могильові під час Форуму регіонів Білорусі та Росії, на якому будуть обидва президенти та керівники урядів», – додав білоруський президент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться виставка собак
Наступна новина Moldovatik: На «Лізі сміху» спародіювали зірку з Луцька. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини