У Лукашенка пригрозили країнам Балтії і Польщі

У Лукашенка пригрозили країнам Балтії і Польщі

Держсекретар Радбезу Білорусі Александр Вольфович пригрозив Литві, Польщі та Латвії руйнуваннями, смертями і вибухами нібито через підготовку ними агресії проти Білорусі.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Zerkalo.

За словами Вольфовича, у Польщі, Литві та Латвії збільшується кількість військових та озброєння, модернізується військова інфраструктура, великі кошти виділяються з бюджетів на оборонний сектор.

Крім того, він заявив, що польоти закордонної військової авіації почастішали біля білоруських кордонів.

"Вони свою інфраструктуру приводять у відповідність незрозуміло чому, мабуть, розв'язанню, підготовці агресії. Думаю, простий народ, польський, литовський, бачить те, що відбувається сьогодні в Україні, які руйнування, яка трагедія, як гинуть звичайні люди на території України. 

Сподіваюся, він цього не захоче, тому що не вийде так, що вони розв'яжуть агресію щодо Білорусі і військові дії відбуватимуться лише у Білорусі. Ні, на їхній території теж будуть руйнування, загибель, вибухи, - заявив Вольфович.

Між тим,  як повідомляла ЄП, рстанні пару тижнів різко змінили тональність заяв, що надходили з офіційного Мінська.

Вперше від початку російської агресії проти України білоруська влада почала надсилати сигнали, що суттєво відрізнялися від російських.

Читайте також: Білорусь може вступити у війну проти України, якщо буде агресія проти нас - Лукашенко


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські вибухотехніки розміновують Чернівгівщину
Наступна новина У Ковелі будуть збирати великодню випічку та дитячі малюнки для воїнів
Останні новини
Схожі новини