Перші добровольці бригади «Лють» з Волині вирушили на бойове злагодження. ФОТО, ВІДЕО

Перші добровольці бригади «Лють» з Волині вирушили на бойове злагодження. ФОТО, ВІДЕО

Перші добровольці штурмової бригади «Лють», до якої увійшли волиняни, вирушили у постійне місце дислокації на бойове злагодження.

Про це розповів Суспільному начальник управління Нацполіції Волині Юрій Крошко.

Серед добровольців «Люті» – діючі працівники поліції та колишні цивільні, які пройшли відбір.

В дорогу бійці штурмової бригади вирушили автобусом. Бойове злагодження триватиме декілька місяців.

Серед добровольців – заступник начальника Луцького райуправління поліції Юрій Столярчук. Провести чоловіка прийшли дружина та двоє дітей.

«Кожен має свої рюкзачки, бронежилети. Заряджені, всі з позитивом, так що всі їдуть за перемогою, всі їдуть перемагати, – говорить Юрій Столярчук, – я не прощаюся».

«На душі боляче, але всередині велика гордість, що в мене такий чоловік. Хай в нас буде більше таких в Україні», – каже дружина Юрія Дарина.

Микола із Камінь-Каширського району до повномасштабної війни працював діджеєм. З собою на бойове злагодження узяв найцінніше – світлину коханої, яку нікому не показує.

«Біля серця тримаю (фото дівчини – ред.) Навчалися майже пів року. Навчили, все вміємо. Алгоритм MARCH. Все як треба», – додає доброволець.

Бійцям штурмової бригади від 18-ти до 55-ти років, – говорить один з найстарших «лютівців» Валентин Стасюк. Він, як і його товариш Петро, правоохоронці на пенсії:

«Я самий старший. Пройшли всі тести, навчання всі по-новому. Сили ще є і бажання є, нового багато є, бо ми ще працювали в міліції, а тепер поліція».

Зі слів Юрія Крошка, кількість бійців та місце дислокації правоохоронці не розголошують у цілях безпеки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку спіймали двох водіїв «під шафе»
Наступна новина На Волині за тиждень виявили майже 4,8 тисяч хворих на грип
Останні новини
Схожі новини