У Луцьку спіймали двох водіїв «під шафе»

У Луцьку спіймали двох водіїв «під шафе»

У вихідні в Луцьку патрульні традиційно виявили громадян, які керували авто в стані сп’яніння.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

Коли інспектори патрулювали на вулиці Набережній, на їхній службовий планшет надійшло повідомлення-орієнтування. У ньому йшлося, що неподалік було помічено автомобіль ВАЗ, водій якого порушував правила дорожнього руху. Патрульним вдалося виявити транспортний засіб. Коли керманич вийшов з авто, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити перевірку на місці він відмовився, а от результат огляду лікаря-нарколога становив 2,02 проміле.

Патрулюючи вулицею Львівською, охоронці порядку виявили автомобіль марки ВАЗ, що рухався з несправними габаритними вогнями. Коли поліцейські зупинили транспортний засіб, то виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов перевірку на місці події, і прилад Драгер дав результат 1,54 проміле. Крім того, у водія були відсутні реєстраційні документи.

На керманичів було складено протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, а також інші адміністративні матеріали згідно з вчиненими правопорушеннями. Їх відсторонили від керування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку директорка підприємства «відмила» 400 тисяч гривень на ремонті фонтану
Наступна новина Перші добровольці бригади «Лють» з Волині вирушили на бойове злагодження. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини