Перший «фронтовий» випуск: у ВНУ вручили дипломи бакалаврів

Перший «фронтовий» випуск: у ВНУ вручили дипломи бакалаврів

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки розпочалися урочистості з нагоди вручення дипломів про здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».

Про це пишуть у пресслужбі ВНУ.

Цьогоріч вручення документів про здобуття вищої освіти відбуватиметься чи не щодня окремо для випускників кожного факультету. Загалом дипломи бакалавра отримають 1490 осіб, до 160 додатків до диплома внесено інформацію про значні досягнення в освіті. Розпочався марафон вручення дипломів на факультеті культури і мистецтва.

Привітати випускників і випускниць прийшли народний депутат України Ірина Констанкевич, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету культури і мистецтва Віталій Охманюк, викладачі, рідні та друзі.

Розпочалося дійство спільним виконанням Гімну України та вшануванням полеглих захисників.

Дипломи студентам зі значними досягненнями в освіті вручала Ірина Констанкевич, яка привітала випускників із важливою подією в житті. «Вручаючи дипломи з відзнакою, я хочу вас привітати з тим, що за роки навчання ви здобули не тільки фах, не тільки розвинули свої природні здібності, а й стали ланкою великого ланцюга тяглості культурно-мистецьких традицій, які на Волині формувалися впродовж багатьох років», – сказала Ірина Мирославівна у вітальному слові.

Також Ірина Констанкевич зазначила, що випускники факультету культури і мистецтв – культурні дипломати України. Вони за допомогою власного хисту мають доносити, що українці – високоталановиті люди, які сповідують ті ж цінності, що і європейці, й уся світова спільнота.

Анатолій Цьось у своєму вітальному слові підкреслив, що це перший «фронтовий» випуск, і подякував Збройним силам України, які дали змогу завершити навчальний рік. Також Анатолій Васильович подякував студентам, викладачам і працівникам Університету, які зі зброєю в руках захищають країну, займаються волонтерством й наближають перемогу.

Звертаючись до випускників, ректор особливу увагу звернув на самовдосконалення кожного: «Ваші спеціальності потребують постійного вдосконалення. Освіта та самоосвіта повинні бути супутниками вашого життя. Продовжуйте навчання, ніколи не залишайте самоосвіту та сумлінно виконуйте свою роботу. Успіхів вам!».

Після вітальних слів ректор разом із деканом факультету культури і мистецтв Віталієм Охманюком вручили випускникам омріяні дипломи.

На урочистостях також лунали слова вдячності від винуватців свята й настанови від викладачів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змінили схему руху автобусного маршруту №7
Наступна новина росіяни стирають слід України. Розповідь херсонки про життя в окупації
Останні новини
Схожі новини