«Перший» привітав героїню листопада Ірину Журбу. ФОТО

«Перший» привітав героїню листопада Ірину Журбу. ФОТО
Ірина Журба - героїня листопада на «Першому»

Квіткарка Ірина Журба, яка стала героїнею місяця на «Першому», отримала символічний подарунок від редакції.

Їй вручили іменну статуетку, а також приз від партнера редакції – сертифікат на два квитки будь-якого концерту, організованого у 2019 році івент-агенцією «Tikhonov concert agency».

Одне з головних завдань «Першого» як медіа – розповідати читачам про особливих людей. Людей успішних, сильних, творчих.

Хтось із героїв наших публікацій вражає найбільше. Тому читачі тепер 12 разів на рік, голосуючи за персонажів наших публікацій, присвоюватимуть комусь із них звання «Герой місяця».

Власниця квіткового магазину «Арт-букет» Ірина Журба набрала найбільше голосів серед десяти претендентів на звання героя листопада.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Даруйте чоловікам квіти – вони від цього щасливі», – луцька квіткарка Ірина Журба. ІНТЕРВ’Ю

Жінка зізнається, у своєму перемогу вірила, хоча деякі друзі думали інакше.

«Вони навіть казали: «Ти глянь, там стільки інших людей, за яких голосують, ти точно не виграєш. Та й взагалі у нас все куплено, корупція в країні». Але я таки перемогла. Того дня ми були на роботі, прибігає сусідка з іншого бутіка і каже: «Іра, Іра, ти перемогла». Ми такі щасливі були – пару днів святкували. Радості було стільки, ніби мільйон в лотерею виграла. Я дуже дякую, що ви проводите такі розіграші», - розповіла Ірина Журба.

«Дуже різні люди за мене голосували – багато давніх знайомих, навіть мій університетський декан Тарас Божидарнік. Це дуже приємно», - додає жінка.

Стежте за новими розповідями про цікавих людей та визначайтеся, кого будете підтримувати під час голосування за героя чи героїню грудня!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Героїня жовтня на «Першому» – Катерина Мойсік


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Олег Ляшко попрацював Дідом Морозом. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Більше тижня пошуків: поліція знайшла волинянина, який пішов з дому
Останні новини
Схожі новини