«Перший» привітав героїв місяця Олександра та Альону Юхимчуків

«Перший» привітав героїв місяця Олександра та Альону Юхимчуків

«Перший» вручив нагороду героям місяця – місіонерам Олександру та Альоні Юхимчукам.

Нагадаємо, щомісяця читачі «Першого» обирають героя серед тих людей, про яких пише видання. Голосування відбувається у соціальній мережі Фейсбук.

У листопаді минулого року найбільше голосів отримало подружжя Юхимчуків.

У подарунок від видання вони отримали фірмову статуетку, а також сертифікат, який можна обміняти на два квитки на будь-який концерт, який організовує «Tikhonov сoncert and event agency».

Олександр та Альона Юхимчуки – християни-протестанти. Місіонери. Очолюють луцьку філію міжнародної християнської організації «Молодь з місією».

Займаються сімейним служінням – допомагають подружжям подолати кризу в стосунках та готують наречених до шлюбу. Також вони навчають сімейного служіння інші пари.

Влаштовують у Луцьку фестиваль сім’ї. Діляться досвідом на християнських таборах, фестивалях, семінарах у різних містах світу. 

Їхню історію можна прочитати тут: «У кожного є прірва розміром з Бога». Розмова з місіонерами Олександром та Альоною Юхимчуками


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд анонсував підвищення зарплат українським лікарям
Наступна новина На вулиці Глушець у Луцьку обмежили рух. Переносять контейнери зі Старого ринку, - Пустовіт
Останні новини
Схожі новини